Merino lounge wear

Merino lounge wear

Nå når vi går mot kjøligere tider er det ekstra deilig med varme, myke klær å gå med hjemme. Og merino jersey er det perfekte tekstilet å bruke til lounge wear!

Merino joggebukse

Jeg har hatt nye joggebukser på ønskelisten en god stund, og så for meg noe som ikke var for tykt, men likevel varmt nok. Så slo det meg at merino interlock kunne fungere, så jeg satset på det – og de ble akkurat som jeg hadde sett for meg!

Jeg brukte et mønster av Sarah Kirsten som du finner her, i størrelse “Peony”. Jeg gjorde et par modifikasjoner; jeg laget to forskjellige opplegg fremfor elastikk, en vid med rå avslutning med overlock og en med mansjett. Jeg droppet også de ekstra sømmene på elastikken i livet, men la til vertikale sømmer i grøftene for å holde elastikken på plass.

Stoffene jeg brukte var 100% Merino interlock i fargen Taupe, og i Koksgrå. (jeg brukte 1,5m). Jeg brukte elastikk i økologisk bomull / naturgummi til linningen, den finner du her.

Buksene var kjappe å lage, og gav definitivt mersmak – så det ble en trøye også i koksgrå så jeg fikk et matchende sett!

0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbake